Verzorgdevent > Over ons

Eén partij
Wij zijn begonnen met Verzorgd Event omdat wij zagen dat mensen die een feest, evenement,
bruiloft etc. willen verzorgen baat hebben bij contact met één partij.

Jij richt je op het leuke wij doen het werk!
Wij achterhalen de behoeften en jij kan je richten op het ‘’leuke’’ gedeelte, namelijk het feest zelf. Laten we eerlijk zijn: Heb je nou echt zin om uren en misschien wel dagenlang bezig te zijn met het vinden van betrouwbare leveranciers en geschikte partijen voor jouw feest? Dan is het wachten op de meerdere offertes, hier overal weer op reageren, gedurende het proces altijd maar contact onderhouden met de verschillende partijen. Kortom; veel werk wat wij je graag uit handen nemen.

Wij hebben de betrouwbare partijen met de scherpste prijzen al gevonden!
Het voorwerk van het vinden van betrouwbare maar ook scherp geprijsde leveranciers hebben wij al voor je uitgezocht.

Wij verdienen aan de business kant door het klantencontact te ontnemen.
Nu horen we je denken… ‘’Jullie moeten vast veel duurder zijn omdat jullie ook moeten verdienen aan het werk wat jullie doen’’. Maar dit is niet het geval, wij hebben met de partijen waar wij mee samenwerken prijsafspraken gemaakt. Hierdoor voel jij niks extra in je portemonnee wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken.

Vergelijk onze prijzen maar is met de ''concurrent.''
Vergelijk ons maar eens met vergelijkbare diensten, wij bieden een scherpe prijs en ontzorgen je van al het geregel zodat nogmaals jij je kan richten op het leuke aspect van een feest, evenement of bruiloft.
Waarom kiezen voor VerzorgdEvent? Wij zorgen dat je wens werkelijkheid wordt en dat allemaal door contact met één partij. Hoe makkelijk wil je het hebben?
Ben je nou enthousiast geworden om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op, wij houden wel van een feestje!’


Even kennismaken

 Image

Mark Jansen

Oprichter en bedrijfsleider

Een partij

Maak gebruik van ons netwerk en houdt het contact bij een partij

Advies op maat

Maak gebruik van onze begeleiding en kennis om je wens werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Groot en klein

Je kunt bij ons terecht voor een enkel huuritem maar ook voor het verzorgen van je totale evenement, feest etc. ben je aan het goede adres.

Item added To cart